Маленьке вечірнє чорне плаття

За словами Коко Шанель, саме таке вбрання є ознакою смаку і тому повинен бути в гардеробі кожної дівчини. Ті, хто вже обзавівся чорним платтям «на вихід», можуть згадати і про інших кольорах.

Крім кольору, важливо підібрати фасон речі. Ця характеристика залежить від особливостей фігури, смакових переваг і, звичайно, характеру заходу, для якого таке плаття підбирається. Якщо це дружня вечірка, то можна не обмежувати себе в плані стилю, довжини та інших якостей. Якщо ж мова йде про офіційному заході, швидше за все, для нього є певні вимоги дрес-коду.

Як би там не було, в каталозі нашого інтернет-магазину можна підібрати для себе гарну модель жіночого короткого вечірнього плаття, яка допоможе Вам виглядати шикарно.

Красиві модні вечірні жіночі сукні в інтернет-магазині «JK-Fashion»

Наша компанія пропонує своїм клієнтам ексклюзивні короткі нарядні сукні (як відкриті, так і закриті) в асортименті за прийнятними цінами. Оскільки «JK-Fashion» — вітчизняний виробник, ми не вкладаємо великі кошти в імпорт своєї продукції з-за кордону і пов’язані з цим труднощі. Тому вартість наших товарів здатна приємно порадувати. При цьому якість пропонованого одягу — на висоті.

Ми стежимо за модними тенденціями і відразу ж втілюємо їх в моделях одягу. Тому в нашому каталозі можна підібрати шикарне короткий ошатне плаття з модними мереживами, відкритими плечима, вільного крою або по фігурі. Асортимент розширюється ще й завдяки тому, що кожна модель представлена ​​в декількох розмірах і колірних рішеннях.

Мереживні сукні в вишуканому стилі

Здавалося б нічим не примітне на перший погляд плаття може істотно змінитися, завдяки мереживу, використаному в процесі його моделювання Ажурний матеріал відноситься до класичних способів декору.

Тканина, що складається з суцільних візерунків вперше була створена італійськими майстрами і швидко стала популярною в інших країнах Європи. Перші мережива виготовлялися трудомістким ручним способом, а їх висока вартість відбивалася на ціні готового виробу. Перший спеціальний верстат був винайдений у Франції, що забезпечило різноманітність дорогого матеріалу і його доступність для широких верств населення.

Основними достоїнствами ажурною тканини є:

  • здатність прикрасити будь-який предмет гардероба;
  • створення комфортних умов для шкіри, за рахунок підтримки хорошого повітрообміну;
  • здатність зберігати первинну форму.
  • Прозорість мереживного полотна багато хто вважає за недолік. Однак можливість продемонструвати поглядам оточуючих достоїнства своєї фігури, скоріше можна віднести до позитивних якостей.
  • Ексклюзивний матеріал широко використовується при пошитті суконь, призначених для урочистих заходів: весілля, випускного балу, корпоративної вечірки і т.п.

Особливості догляду

Щоб не втратити своїх початкових характеристик, нарядні вечірні мереживні сукні потребують особливого догляду:

  • ручне прання неагресивних миючими засобами в теплій воді;
  • легкий віджимання;
  • горизонтальна / вертикальна сушка в розправленому стані;
  • використання тонкої марлевої тканини при прасуванні.

Інтернет магазин JK-Fashion (Україна) пропонує купити вечірню мереживне жіноче плаття оптом і в роздріб, за доступною ціною. На сайті компанії представлений електронний каталог з зручним фільтром, який дозволяє швидко відібрати моделі мереживних суконь певного фасону і розміру.