Терпіння та позитив: прості дії для красивого та плоского живота

Після пологів, та й через багато років, у багатьох жінок так і залишається зайва вага, яка може нам заважати носити модний одяг, та й взагалі заважає. Якщо ви думаєте, як позбутися живота, не будемо вас обнадіяти – потрібен час, грамотний підхід і контроль над собою. Але результат вас точно потішить.

Отже, як прибрати жир з живота:

Корекція харчування
Ні, ми не про дієти. Саме різкі стрибки звичного раціону призводять до того, що живіт навіть якщо і зникає, то незабаром з’являється. Намагайтеся дотримуватись принципів правильного харчування. Важливо обмежити кількість вуглеводів та стежити за достатньою нормою білків. Тому що якщо організм не отримуватиме достатньо білка, вам буде весь час хотітися їсти, а зайвий стрес вам не потрібен.

Кардіо навантаження
Кардіо навантаження покращує обмінні процеси в організмі і дуже корисне для здоров’я. Виберіть те, що вас радуватиме – біг, танці, плавання, теніс, танці. Навіть ходьба на роботу і назад допоможе вам швидше досягти мети.

Вправи
Звичайно, прибрати жир з живота не вийде без спеціальних вправ. Ви можете качати прес, крутити хула-хуп, робити спеціальні нахили. Вивчіть вправи та знайдіть комфортні для себе.

Мотивація
Зважуйтесь регулярно, вимірюйте розмір талії. Можливо, рано чи пізно вам захочеться все кинути, пропустити тренування і почати об’їдатися. Ви можете повісити свою улюблену сукню на видному місці як нагадування про мету або вести свій щоденник схуднення, в якому виділятимете результати. Це важливо.

Підтримка
Доведено, що партнери, які підтримують спосіб життя один одного, довше залишаються разом і їхні стосунки значно кращі. Тому вмовляйте чоловіка, маму, подругу чи сестру худнути разом із вами. Разом веселіше!

Масаж
Дослідні масажисти знають, як допомогти вам прибрати живіт і позбутися жиру на животі. Масажні салони пропонують не тільки антицелюлітні масажі, але й масажі, що коригують фігуру. Додайте це до вашого комплексу процедур.

Гарний настрій
Позбавлятися зайвої ваги потрібно на позитиві. Якщо вам снитися пончики і єдина мрія – не йти на тренування, то тут щось не так. Змінюйте спосіб життя плавно, потроху і рано чи пізно ви забудете, що таке жир на животі.