Займаємося аквафітнесом

Стереотип про неможливість поєднання корисного з приємним у процесі схуднення або зміцнення здоров’я спростовує аквафітнес – один із найнадійніших способів схуднути. Аквафітнес є порятунком для тих, хто не може чи не хоче займатися у залі.

Займатися аквафітнесом можуть усі: молоді та спортивні, літні та не дуже здорові, і навіть майбутні мами. Це фітнес для тих, хто прагне зміцнити м’язи, позбутися зайвих кілограмів та поповнити свій організм енергією. Фахівці наголошують на особливій ефективності занять у воді: її опір змушує прикладати більше зусиль для кожного руху. Ще одна велика перевага аквафітнесу – це його безпека, тому що через зниження ваги тіла у воді основне навантаження приймається м’язами, а не скелетом.

Аквафітнес чудово підходить не лише жінкам, а й чоловікам: чудове кардіотренування у комплексі із силовими вправами відмінно замінює тренажерний зал. Силові тренінги та спеціальні комплекси вправ чудово тренують витривалість, розвивають м’язи та зміцнюють організм.

Займатися аквафітнесом, як і будь-яким іншим спортом, бажано регулярно. Ні для кого не секрет, що навіть кілька годин на тиждень занять фізичними вправами – це чудова турбота про здоров’я та завжди чудовий настрій. Для досягнення найбільшого ефекту бажано відвідувати не менше двох-трьох занять на тиждень.

Заняття аквафітнесом відбувається під звуки запальної музики, воно може зрівнятися з латиноамериканським водним карнавалом. Перше тренування дасть вам відчути приємну втому після фізичного навантаження, через місяць буде освоєно правильну техніку вправ, що дуже потрібно для досягнення позитивного результату, а через три місяці занять буде потрібно заміна купальника на менший розмір.

Додатковий плюс таких занять – це масаж від найкращого у світі масажиста, яким є вода. Тіло отримує незрівнянний ні з чим тонус, а здоров’я додається просто на очах.

Заняття аквафітнесом приносять масу задоволення та користі.